Ända in i märgen

Annika Taesler

Att finna lycka när mardrömmen blivit verklighet

24 år gammal bestämmer sig Annika för att byta akademikerkarriären mot att bli dressyrryttare i ett av Sveriges främsta elitstall.

Ridningen är hennes liv och hennes stora kärlek. Fram till den dag hon faller av favorithästen. När Annika återfår medvetandet efter ett par veckor är hon helkroppsförlamad, utan egen förmåga att andas och utan att kunna tala.

ÄNDA IN I MÄRGEN är den sanna berättelsen om att drabbas av det som många betraktar som sin allra värsta mardröm, om kampen för att förlika sig med ödet och om att ta makten över en kropp som helt slutat lyda: om att kunna gifta sig och skaffa barn.

Det är en unik redogörelse från gränslandet mellan liv och död, och samtidigt en fängslande, hoppingivande och bitvis makabert rolig berättelse om livets outgrundlighet och den oväntade lyckan.

ANNIKA TAESLER är verksam som journalist och föreläsare. Hon är ständigt aktuell i media i samband med frågor som rörelsehindrade. Ända in i märgen är hennes självbiografi.

Mindre

Att finna lycka när mardrömmen blivit verklighet 24 år gammal bestämmer sig Annika för att byta akademikerkarriären mot att bli dressyrryttare i ett av Sveriges främsta... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
55 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Ord och bok
57 kr fri frakt
CDON
119 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
BookBeat (Pris/månad - prenumerationstjänst)
149 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Ända in i märgen
149 kr
Storytel (Pris/månad - prenumerationstjänst)
169 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Ända in i märgen
169 kr
Ända in i märgen
169 kr