Hur långt kan man gå?

Bok av Marcus Osin
Depression är en vanlig och allvarlig sjukdom vars konsekvenser man sällan pratar om. Varje år tar 1500 människor sitt liv, depression är ofta en av anledningarna till det. Marcus är en av de drabbade av denna osynliga sjukdom. Det här är hans berättelse om hur han nästan gick för långt... "EN BERÄTTELSE OM HUR VIKTIGT DET ÄR ATT BLI SEDD" "FÄNGSLANDE BERÄTTELSE SOM MAN LÄSER FRÅN PÄRM TILL PÄRM"
2 utgåvor
Välj utgåva
Hur långt kan man gå?Svenska - Pocket
ISBN: 9789198130287
Hur långt kan man gå?Svenska - Okänt
ISBN: 9789198130256
Ända sedan min första depression, har psykisk ohälsa intresserat mig. Inte för att det på något sätt är roligt, utan för att jag vill försöka lära mig mer och förstå det bättre. Därför var jag inte sen med att nappa på att köpa Marcus Osins bok "Hur långt kan man gå?", där han beskriver vad som hände när han hade bestämt sig för att ta sitt liv.

Det är alltid svårt att sätta betyg på eller bedöma en bok som handlar om något så pass personligt som den här gör. Dock tror jag att texten hade mått bra av en extra korrekturläsning, eftersom det förekom lite för många språkliga fel - som tyvärr störde läsupplevelsen lite väl mycket.

Jag blev berörd till viss del av berättelsen, men tror att jag hade kunnat bli ännu mer berörd ifall de språkliga misstagen hade rättats till.