Lär dig leva : mindre stress - mer närvaro

Bok av Mats Billmark

BOKEN ALLA PRATAR OM! TOPPAR FÖRSÄLJNINGSLISTORNA I SVERIGE JUST NU!

I den här banbrytande boken visar Mats Billmark och Susan Billmark att det är fullt möjligt att komma till rätta med stress och oro.

De berättar hur viktigt kommunikation är för att ett förhållande ska fungera och att förändring är ett måste om du inte är tillfreds med ditt liv.

På ett enkelt och tydligt sätt förklarar de varför medveten närvaro i nuet är nyckeln till ett lugnare, gladare och mer harmoniskt liv.

"Någon gång har vi alla varit med om att allt plötsligt faller på plats och att vi under några korta ögonblick upplever ett lugn och en inre stillhet som vi vill stanna kvar i och ha mycket mer av.

Du vet säkert vad vi menar, några sekunder av total kärlek och intensiv glädje tillsammans med ditt barn, din partner, ditt husdjur eller en fantastisk upplevelse i naturen. Du har fått uppleva ett litet smakprov av medveten närvaro."

LÄR DIG LEVA är boken med livskunskapen som kommer förändra många människors liv.

Mindre

BOKEN ALLA PRATAR OM! TOPPAR FÖRSÄLJNINGSLISTORNA I SVERIGE JUST NU! I den här banbrytande boken visar Mats Billmark och Susan Billmark att det är fullt möjligt att komma till... Mer

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Book Outlet
143 kr + 25 frakt
Ginza
189 kr + 39 frakt
Bokus
189 kr fri frakt
Adlibris
189 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Lär dig leva : Mindre stress - Mer närvaro
189 kr
Bokextra
189 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Lär dig leva : Låt inte stress och oro styra ditt liv
189 kr
CampusBokhandeln
206 kr + 29 frakt
CDON
228 kr fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
25 kr + 59 frakt