Aktivitetsboken

Bok av Memea Mohlin

Aktivitet är förutom friskvård något som dessutom skapar en härlig gemenskap mellan hund och ägare. Om ni sedan vill gå vidare och träna lydnad finns redan grunden där, men det bästa av allt: En aktiv hund är en glad hund! Ny upplaga!

Hunden behöver både fysisk och psykisk aktivitet för att få stimulans och utlopp för sin energi och nyfikenhet. De är fantastiskt läraktiga och anpassningsbara djur som kan lära sig i princip vad som helst. En del lär sig även sådant som vi aldrig har velat att de skulle kunna.

Är du som hundägare aktiv med din hund ökar hundens intresse för dig som person och det skapar en bättre kontakt som ni båda har glädje och nytta av. Men det är inte alltid så lätt att hitta på nya roliga övningar. Oftast tryter den egna fantasin innan hundens energi tar slut.

Aktivitetsboken är en bok fylld med övningar, enkla och svårare, som du kan göra tillsammans med din hund, både inomhus och utomhus. Övningar som tränar hundens balans och luktsinne och övningar där hunden måste tänka till för att själv finna lösningar.

Mindre

Aktivitet är förutom friskvård något som dessutom skapar en härlig gemenskap mellan hund och ägare. Om ni sedan vill gå vidare och träna lydnad finns redan grunden där, men det... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
AktivitetsbokenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789151847696
AktivitetsbokenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789160402503
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Plusbok
207 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Aktivitetsboken
207 kr
Adlibris
208 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Aktivitetsboken
208 kr
CDON
209 kr + 29 frakt
Book Outlet
236 kr fri frakt
Bokextra
186 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Aktivitetsboken
186 kr
Ginza
209 kr + 39 frakt
Bokus
209 kr fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
69 kr + 59 frakt