Tempelprästens hemlighet

Bok av Carolina Miilus-Larsen

TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot som ligger inkilat mellan två stenar på sjöbotten. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av klotet kan få resa tillbaka i tiden och vara den personen som du var då. Skulle du våga?

Med hjälp av klotet hamnar tvillingarna Mia och Stella i Inkariket precis när européerna har upptäckt hur mycket guld och silver det finns att stjäla där. Men hur ska två elvaåringar kunna stoppa de brutala krigarna och vad är det egentligen han vill, den där läskiga tempelprästen som stirrar på dem?

Efter DIAMANTTJUVAR PÅ TITANIC kommer nu den andra fristående delen i äventyrstrilogin om två modiga barn som gör allt de kan för att förhindra en gigantisk katastrof.

Mindre

TÄNK DIG att du hittar ett mystiskt klot som ligger inkilat mellan två stenar på sjöbotten. Ett klot som visar bilder från ett annat liv du har levt. Och tänk dig att du med hjälp av... Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Tempelprästens hemlighetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175778686
Tempelprästens hemlighetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9788726130898
Tempelprästens hemlighetSvenska - E-bok
ISBN: 9789175779034
Jag gillar verkligen den här boken! Den är så mysig och spännande med tidsresan och det mystiska klotet. Jag gillar verkligen handlingen och att tvillingarna försöker rädda en katastrof. Jag gillar även språket och att det är ett ganska enkelt språk men ändå innehållsrikt. Jag tycker att den är lite konstig ibland med den mystiska tempelprästen och vad han tillför till berättelsen. Och titeln är jag lite tveksam till. Tempelprästens hemlighet passar inte riktigt. Jag vet inte vad tempelprästens hemlighet är efter att jag läst boken. Hade titeln passat bättre och författaren tagit bort karaktären tempelprästen hade det varit en fullpott.
Sammanfattningsvis: en perfekt bok för nio-tolvåringar som vill ha lite spänning med ett bra språk!