Kombinera mat och vin

Bok av Jens Dolk
Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner. Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis! Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept: - Sauvignon blanc - Riesling - Chenin blanc - Chardonnay - Grüner veltiner - Mousserande - Rosé - Pinot noir - Sangiovese - Tempranillo - Cabernet sauvignon - Syrah - Zinfandel - Vin och ost - Vin och dessert
4 utgåvor
Välj utgåva
Kombinera mat och vinSvenska - Inbunden
ISBN: 9789197315319
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
212 kr fri frakt
Book Outlet
247 kr fri frakt
Akademibokhandeln
289 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
289 kr
Bokextra
196 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchanden recept
196 kr
Adlibris
199 kr + 25 frakt
CDON
208 kr + 29 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
35 kr + 59 frakt