Prosecco Cocktails

Prosecco drinkar : 40 frestande recept på ditt favoritbubbel
Bok av Laura Gladwin
Prosecco är ett italienskt mousserande vin som är mycket populärt tack vare dess fruktiga bubblor och plånboksvänliga pris. Drycken passar utmärkt som cocktailbas tack vare de milda bubblorna och dess lätta sötma. Denna receptbok innehåller 40 goda cocktails med prosecco. Dessa passar utmärkt till sommarens kalas, bröllop och som aperitif.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
AbeBooks.com
~12 kr (1.34 USD)+ 8.99 USD frakt
365games.co.uk
~71 kr (5.99 GBP)+ 2.99 GBP frakt
Shop4world.com
~71 kr (5.99 GBP)+ 6.99 GBP frakt
Bokus
89 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Foyles.co.uk
~95 kr (7.99 GBP)fri frakt
Adlibris
99 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 25 frakt
I Want One Of Those
~106 kr (8.99 GBP)+ 6.99 GBP frakt
CDON
96 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Denna cocktailbok är ett måste för alla som gillar mousserande vin och cocktails. Det italienska bubblet har blivit väldigt populärt i Sverige och i många andra delar av världen de senaste åren. Frankrikes stolthet champagne har fått stor konkurrens av prosecco. Anledningen är framför allt att det är billigare, men även att den generellt har en fruktigare och sötare smak. Med andra ord passar den mycket bättre som bas i cocktails. Denna bok innehåller 40 recept på drinkar med prosecco. De passar perfekt för sommarfesten och till och med för bröllop.

Jag har testat flera av recepten och tycker att de är riktigt fräscha. Jag tycker kanske att det är lite onödigt med en receptbok som är så nischad som denna, men den är inspirerande med härliga bilder.