Mot stjärnorna

Mod stjernerne
Bok av Carsten Jensen
"Mot stjärnorna" av Carsten Jensen handlar om vem som ska ta ansvar för att samhället utvecklas. När ingen vill vara vuxen och ansvarstagande går inte utvecklingen framåt. Denna bok handlar om digitaliseringen, samhällsutveckling, världsmedborgare och ansvar. På ett filosofiskt sätt analyserar författaren den värld vi lever i och vikten av att sätta höga mål.
3 utgåvor
Välj utgåva
Mot stjärnornaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100181109
Mot stjärnornaSvenska - E-bok
ISBN: 9789100181116
Mod stjernerneOkänt
ISBN: 9788740048629
"Mot stjärnorna" av Carsten Jensen är en mycket intressant bok om ansvar, digitaliseringen och framtiden. Författaren frågar sig vad som kommer att hända i framtiden när unga människor inte vill bli vuxna och de vuxna människorna inte vill vara vuxna. Vem är det som ska ta ansvar då? Vem är det som ansvarar för att föra utvecklingen framåt?

Författaren lyfter viktiga frågor på ett filosofiskt och intressant sätt. Han talar om hur generationsgränserna måste suddas ut och att vi tillsammans måste skapa förändring. Människor behövs och människor behöver känna sig behövda. Tillsammans måste vi sätta höga mål.

Carsten Jensen skriver på ett gripande sätt om dagens möjligheter och problem. Hans böcker är mycket intressanta och väcker tankar om stort och smått. Ett måste för alla som gillar stora frågor!