Inte som du

Bok av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall
Ester är populärast i skolan. Hon bjuds på alla fester och har många tjejkompisar som alltid ställer upp. Vincent är ingen särskild. Han går på gymnasiet och pluggar hårt för att bli något. På en hemmafest blir Vincent indragen i ett rum av Esters kompis, han klarar inte att stå emot, och efteråt sprids nakenbilder på honom.
4 utgåvor
Välj utgåva
Inte som duSvenska - Pocket
ISBN: 9789132211058
Inte som duSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789132211102
Inte som duSvenska - E-bok
ISBN: 9789132211119
Inte som duSvenska - Okänt
ISBN: 9789132214073
Jag vilkäl tipsa om ungdomsromanen "Inte som du" som är skriven av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall. Boken handlar om den första trevande kärleken och är en berättelse om vänskap, svek och brännande kärlek. Det är också en berättelse om ett samhälle där tjejer och kvinnor har all makt, och där killar och män förminskas, utnyttjas och trycks ner.
Ester är skolans populäraste tjej, hon blir bjuden på alla fester och är lagkapten i konståkningslaget. Vincent är ingen speciell, han går första året på gymnasiet och spelar ishockey på fritiden. Men så händer något som förändrar allt...efter en fest sprids det en nakenbild. När Ester och Vincents vägar korsas förändras allt.

Detta är så annorlunda, så bra och så tankeväckande!