Bara lite till

Simona Ahrnstedt 

Efter att ha förlorat allt som betyder något väljer Stella att åka från Stockholm till Skåne och bosätta sig i ett fallfärdigt torp i lilla Laholm. Där sörjer hon sina förluster och att livet inte blev som hon hade tänkt sig. Där ska hon försöka hitta sig själv och meningen med livet.

7 utgåvor
Välj utgåva
Bara lite tillSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176472774
Bara lite tillSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789174334432
Bara lite tillSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137153377
Bara lite tillSvenska - Pocket
ISBN: 9789137155746
Bara lite tillSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178273294
Bara lite tillSvenska - E-bok
ISBN: 9789137153384
Bara lite tillSvenska - Pocket
ISBN: 9789137156538
Bara lite till är en romantisk roman av Simona Ahrnstedt. Den handlar om Stockholmstjejen Stella som över en natt förlorar allt - pojkvän, bostad och jobb. I ett desperat försök att komma till rätta med livet och tankarna åker hon till ett litet torp i Laholm. Där börjar arbetet med att hitta sig själv igen. En härlig roman som lämnar en varm känsla hos läsaren.

Simona Ahrnstedt är en av Sveriges främsta författare när det gäller feelgood och romantiska romaner. Hon är en mästare på att skapa en hög igenkänning med sina karaktärer. Precis som hennes tidigare böcker har denna bok väl utvecklade karaktärer som berör. Stella är en typisk storstadstjej som har ett perfekt liv tills allt rasar samman. Den ena saken efter den andra faller samman och den perfekta fasaden försvinner. Hon har, precis som många andra skulle ha i hennes situation, ett så kallat psykbryt. Hon super sig redlöst berusad, gråter och stalkar ex-pojkvännen. Händelser som dessa och den träffsäkra beskrivningen gör att författaren når ut till sin läsarkrets. Många känner igen sig, vilket skapar en ökad sympati för Stella.

Stella beger sig till ett litet torp ute på landet för att ta tag i sitt liv och hitta sig själv. Här blandas något djupare tankar om självinsikt, vikten av att våga lite på sig själv och följa magkänslan. Den beskriver på ett gripande sätt hur viktigt det är att stänga av omvärldens kritiska röst och att sluta lyssna på andra. Denna mer insiktsfulla del av boken vävs effektivt in med humor och oväntade händelser. Ute vid torpet möter Stella lantliv med allt vad det innebär. Simona Ahrnstedts böcker har alltid en stor dos av romantik och självklart är det ett viktigt element även i denna roman. Stella träffar en bonde som bjuder henne på välbehövlig romantik.

"Bara lite till" är en lättläst och härlig feelgood-bok. Självklart har boken, precis som författarens tidigare böcker, en stark kvinnlig huvudkaraktär. På en effektivt och humoristiskt sätt blandas kärlek, underhållning, passion, sex och dramatik samman. Med andra ord innehåller den alla ingredienser för en bra romantisk bok. Ett givet val för alla som gillar denna genre.