Klinik 13

Bok av Sofia Einerot
Klinik 13 är en nervkittlande spänningsthriller som utspelar sig i sjukhusmiljö, där du följer Jennifer i hennes jakt på upprättelse genom svek, hopp och förälskelse. Med huvudet mot knäna och armarna hårt virade runt benen sitter Jennifer ensam i sitt rum. Samma rum som hon suttit inlåst i de senaste åtta åren. Tankarna snurrar ... Gränsen mellan drömmar och verklighet suddas ut och efter ett livsavgörande val fattar Jennifer beslutet att rymma från den mardröm hon lever i.
2 utgåvor
Välj utgåva
Klinik13Svenska - Pocket
ISBN: 9789163793776
Klinik 13Svenska - Ljudbok
ISBN: 9789175237787
Klinik 13 av Sofia Einerot.
Redan som 12-åring blir Jennifer inskriven på en psykiatrisk klinik. Allt på hennes avdelning är låst med hög säkerhet och de intagna är där av olika anledningar. De har alla någon gåva i form av tankeläsning, förutse framtiden eller drömvandrare.
Efter 8 år börjar de ansvariga på kliniken planera för att skriva ut Jennifer. Hon har tidigare kunnat förutse framtiden men saknar den gåvan nu och anses inte som ett hot mot samhället i övrigt. Men när dagen för friheten närmar sig inser hon att den inte alls är fri och den kommer att kosta i tillit. Enda lösningen hon får fram är att rymma. Och med oväntad hjälp av andra intagna öppnar sig en lösning som kan innebära frihet.
En fartfylld och obehaglig spänningsthriller har Einerot skrivit ihop. När jag trodde allt började lösa sig kom händelser slag i slag som ändrade förloppet!
Utgiven 2015