Jul i Valleby. Det stora strömavbrottet

Bok av Martin Widmark

Läs och lös julmysteriet tillsammans med barnens favorithjältar Lasse och Maja! Martin Widmark och Helena Willis har skrivit och ritat en stämningsfull och knasig berättelse med en ny klurig utmaning på varje uppslag. Vems fel är det att hela Valleby drabbas av strömavbrott och blir beckmörkt, mitt på självaste julafton? Lös koderna, hitta rätt i labyrinterna och räkna ut hur allting hänger ihop. Belöningen: ett härligt julfirande med alla favoritfigurer ur LasseMaja-böckerna.

Mindre

Läs och lös julmysteriet tillsammans med barnens favorithjältar Lasse och Maja! Martin Widmark och Helena Willis har skrivit och ritat en stämningsfull och knasig berättelse... Mer

2 utgåvor
Välj utgåva
Jul i Valleby. Det stora strömavbrottetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178035830
Jul i Valleby. Det stora strömavbrottetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178274567
Det här är en bok som passar de små detektiverna. Varje uppslag har en utmaning att göra och facit finns på nästa sida om det skulle vara klurigt. En lite annorlunda julbok då den har deckarperspektivet där det gäller att lista ut vem som är skyldig och har använt för mycket el av Vallebyborna. För att komma vidare i historien så måste man lösa utmaningen, vilket var ett roligt inslag i berättelsen och en del var lite enklare att lösa än andra. Kan rekommendera den om man vill ha en interaktiv bok.