Bucket list : 500 små och stora upplevelser

Bok av Kath Stathers
Boken listar 500 upplevelser på världens alla kontinenter som man bör hinna med i livet. Äventyren är stora och små och det finns något för alla budgetar. Listan inkluderar bland annat att sjunga karaoke i Japan och uppleva det unika djurlivet på Galápagosöarna. Den är full av konkreta tips och ger en stor dos reseinspiration.
4 utgåvor
Välj utgåva
The Bucket ListEngelska - Inbunden
ISBN: 9780789332691
Bucket list : 500 små och stora upplevelserSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177837855
DIE BUCKET LISTTyska - Inbunden
ISBN: 9789463590976
En "Bucket list" är ett begrepp som varit populärt ett tag nu. Det är en lista med saker som man vill hinna med i sitt liv. Det kan exempelvis handla om resor, självförverkligande upplevelser eller böcker man vill läsa. Just denna bucket list fokuserar på 500 olika upplevelser i varierande storlek. Här finns bland annat karaoke i Japan och se norrsken i norra Finland. Upplevelserna är utspridda över hela världen och tar upp de mest storslagna äventyr. Även om det är föga troligt att någon vill eller kan följa denna lista till punkt och pricka så är den kul som inspiration.

Jag fick mycket inspiration till kommande resor. Boken är en perfekt presentbok, till exempel i studentpresent. Jag skulle påstå att den i första hand lämpar sig för personer som nyligen tagit studenten eller ska ta ett sabbatsår, men även personer som helt enkelt gillar resor och äventyr.