The Extinction Trials

The Extinction Trials, #1
S.M. Wilson
In Stormchaser and Lincoln's ruined world, the only way to survive is to risk everything. To face a contest more dangerous than anyone can imagine. And they will do ANYTHING to win. But in a land full of monsters - both human and reptilian - they can't afford to trust anyone. Perhaps not even each other...
2 utgåvor
Välj utgåva
The Extinction TrialsEngelska - Pocket
ISBN: 9781474927345
Extinction TrialsEngelska - E-bok
ISBN: 9781474940788
När jag såg orden, en blandning av Hungerspelen och Jurassic Park, köpte jag hem den direkt!
Boken följer de två huvudkaraktärerna Stormchaser och Lincoln som lever i EarthAsia, en dystopisk värld där alla träd har blivit utrotade och endast dem viktigaste i samhället som läkare och ledare får ordentlig mat och läkemedel. Men våra två huvudkaraktärer får en chans att själva hamna inom denna kategori. Dem måste bara anmäla sig till en utmaning som innebär att resa till Piloria, dinosaurielandet, för att slutföra en viktig uppgift för människorna i EarthAsia.

Hur kan inte fler personer prata om den här boken, det är något jag inte förstår. Världen vi presenteras för är spännande. Karaktärerna som vi får möta genom denna resa är intressanta och man tar dem till hjärtat direkt. Jag hade väldigt svårt för att lägga undan den här boken under längre stunder. Jag är mer än redo att slänga mig över nästa del i denna serie direkt för så fantastisk var den!