Zombie-sjöjungfrurna anfaller

Attack of the Zombie Mermaids
Bok av Michael Anthony Steele
Vattnet skummar, skatterna glittrar och piraterna är håriga! Här kommer den första delen om de hel-knasiga pirat-aporna! Följ med kapten Banan-skägg och hans besättning i sökandet efter skatter på de sju haven. Kapten Banan-skägg tvingar besättningen att finkamma havets botten på jakt efter skatter. Tillslut hittar de en gyllene treudd! Den kommer de kunna få många bananer för! Men plötsligt börjar det åska och skeppet fylls av bleka varelser - till hälften apa, till hälften fisk! Det är sjöjungfrur! Men munnarna är fyllda med vassa tänder och på ap-fingrarna finns vassa klor! Det är zombie-sjöjungfrur! Hur ska pirat-aporna klara sig ur den här knipan? Piratapor är en ny serie som garanterar skratt med sina skruvade och spännande äventyr. De tokiga bilderna och korta kapitel gör dem perfekta för den humor-törstande yngre läsaren! Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå.
Det här är första delen i serien Pirat-apor, som är perfekta böcker för den som kommit igång med sin egen läsning men fortfarande behöver ganska enkla och tunna böcker.

Man får följa Kapten Banan-Skägg och hans knasiga besättning över haven. De letar skatter och råkar ut för allt möjligt knasigt. Bland annat träffar de på bleka varelser som visar sig vara zombie-sjöjungfrur.

Det här är lite spännande men framför allt mycket roligt och tokigt.

Passar alla i 7-9-årsåldern som vill ha ett knasigt och fartfyllt äventyr.