Utan vingar (bok+CD)

Take to the skies
Bok av R. T. Martin
På sin 16-årsdag upptäcker Cassie att hon kan flyga! Med sin lillebrors hjälp lär hon sig kontrollera sin nya kraft. Men hon är rädd för vad folk ska tycka om henne ifall de får veta sanningen. Hon vill absolut hålla sin superkraft hemlig. Därför tränar hon mitt i natten, ljuger för sina föräldrar och lurar sina vänner. Men plötsligt är en av hennes vänner i fara. Då måste Cassie bestämma sig för om hon ska hjälpa till eller inte, även om det betyder att hon avslöjar sin hemlighet. Vem har inte drömt om att någon gång kunna flyga? Säkert ganska många. Men att få en superkraft kan ställa till det. Rentav vända upp och ner på hela ens tillvaro. I nya serien Superhuman möter vi sex ungdomar som när de fyller 16 år vaknar upp med övernaturliga krafter. Actionfylld och lättläst science fiction som blandar spänning med olika moraliska dilemman. Perfekt tonårsläsning! Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå.
5 utgåvor
Välj utgåva
Utan vingarSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175438559
Utan vingar (bok+CD)Svenska - Inbunden
ISBN: 9789175438566
Take to the SkiesOkänt
ISBN: 9781541517929
Take to the SkiesEngelska - Pocket
ISBN: 9781541510531
Take to the SkiesEngelska - Okänt
ISBN: 9781512498271
Superhuman Utan vingar
Av R.T.Martin

Helt plötsligt upptäcker Cassie att hon har fått en underlig egenskap efter hon fyllt 16år. Men det är inte något hon vill att andra ska veta.... Att bemästra den nya egenskapen, ljuga för vänner och föräldrar visar sig dock vara oerhört svårt, och ensamt.

En berättelse som väcker nyfikenhet och läslust för de lite äldre ungdomarna.
Författaren lyckas hålla en äventyrlig ton , med spänning men ändå med öppenhet för eftertanke. Ska man hålla vad som hellst hemligt för ex föräldrarna, syskon eller sina bästa vänner?
Får man ljuga hur mkt som hellst för att skydda sig själv?

Finns dessutom två böcker till i serien Super Human😉
Superhuman: utan vingar lästes ut på två röda sekunder (högst 10min) och inte bara för att den är lättläst och kort utan för att jag inte ville sluta läsa!

Handlingen tilltalade mig redan innan jag började läsa och fortsatte genom hela boken med sina spännande karaktärer och roliga och mysiga stunder.

Kommer definitivt fortsätta läsa serien!