New Delhi-Borås – den osannolika berättelsen om indiern som cyklade till kärleken i Sverige

The Amazing story of the man who cycled from India to Europe for love
Bok av Per J Andersson
Boken är baserad på en verklig historia om en Indisk man som gör allt för sin svenska kärlek. Indienexperten och journalisten Per J Andersson skriver en underhållande kärlekshistoria om Pikey som cyklar på en gammal damcykel från New Delhi till Borås i hopp om att få återse sitt livs kärlek Lotta.
Reseskribenten Per J Andersson har skrivit många guideböcker och resereportage om Indien. Denna gång ger han ut en roman om den indiska mannen Pikey som gör allt för den svenska kärleken som befinner sig i Borås. Det är en otroligt inspirerande verklighetsbaserad historia.

Författaren skildrar ett liv fyllt av kontraster. Den kastlösa indiska mannen Pikey möter svårigheter och motgångar, men även gränslös kärlek och en enorm drivkraft. Ibland sover han på gatan, nästa dag målar han premiärministerns porträtt. Den dagen han mötte svenska Lotta i New Delhi ändrades hans liv för alltid. Han tar cykeln till Borås för att träffa sitt livs kärlek igen. Detta är en otroligt vacker historia som visar att allt är möjligt. Rekommenderar denna bok starkt!