Stockholm för foodisar

Bok av Jonas Cramby
"Stockholm för foodisar" handlar om de bästa uteställena i Stockholm. Jonas Cramby guidar till klassiker såväl som annorlunda ställen utanför stan. Han beskriver hur Stockholms uteliv har förändrats de senaste åren och hur det har gett upphov till att nya spännande koncept dykt upp. Denna bok är en mat- och dryckesguide som skildrar det moderna Stockholmslivet.
4 utgåvor
Välj utgåva
Stockholm för foodisarSvenska - Pocket
ISBN: 9789127164345
Stockholm för foodisarSvenska - E-bok
ISBN: 9789127164376
Stockholm för foodisarSvenska - E-bok
ISBN: 9789127164383
Stockholm för foodisarSvenska - Pocket
ISBN: 9789127169494
"Stockholm för foodisar" av journalisten och kokboksförfattaren Jonas Cramby är en komplett guide över de härligaste uteställena i Sveriges huvudstad. Det är en restaurangguide lika mycket som det är en bok full av personliga betraktelser. Här skildras Stockholms gastronomiska förändring på ett väldigt intressant sätt.

Jag gillar verkligen Jonas Crambys sätt att skriva kokböcker och krogguider. Språket är levande och han lyckas alltid få till en intressant bok med ett unikt perspektiv. Jag har många av hans böcker och jag tycker att de fungerar både rent praktiskt och för att bläddra och hitta inspiration. I denna bok gillar jag framför att författarens analys om hur krog-Sverige har förändrats de senaste åren. Vi svenskar äter ute allt mer vilket skapar en efterfrågan på nya intressanta platser som ölhallar, vinbarer med naturvin, surdegsbagerier och mycket mer. Detta varvas med gamla klassiker. Det är lika mycket en mat- och dryckesguide som det är en skildring av det moderna Stockholmslivet.

Boken får ett stort plus för att den inkluderar ställen utanför innerstaden. Här tipsas det om många spännande ställen som ligger utmed tunnelbanelinjerna. En perfekt presentbok!