Japansk grillning

Bok av Jonas Cramby
"Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ" av matskribenten Jonas Cramby handlar om japansk grillning. Här får du tips och inspiration om hur du grillar som en japan. Recepten är enkla och går snabbt att förbereda. Författaren ger även mycket information samt tips på hur du kommer i rätt stämning för att verkligen njuta av måltiden.
"Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ" av Jonas Cramby är en kokbok om den japanska grillkonsten. Enkelt, men gott är ledorden för denna kokbok. Författaren bjuder på mängder av goda recept, men även många tips. Dessutom slår han ett slag för lugnet och harmonin och som bör infinna sig vid matlagningen. Glöm stressiga middagar och tillåt dig själva att njuta till fulla av alltifrån valet av råvaror, dukningen och förberedelserna av köttet till njutningen av det du tillagat.

En god måltid behöver varken var komplicerad eller ta lång tid att tillaga. Japanerna är mästare på att tillaga festmåltider på ett snabbt och enkelt sätt. Med några få råvaror, goda såser och en grill kan du grilla som en japan.

Jonas Cramby är matskribent och kokboksförfattare. Jag har många av hans kokböcker och jag älskar hans stil. Han har alltid okomplicerade recept som blir riktigt goda. Recepten är annorlunda och bilderna är riktigt snygga. Jag gillar att han bjuder på mycket inspiration och information. Ett måste för alla som gillar att grilla, men även personer som vill ha inspiration i matlagningen.