Adrians skafferi

Bok av Veronica Larsson
Släpp in barnen i köket och laga mat tillsammans! Matlagning behöver inte vara så svårt eller komplicerat. Alla vuxna och barn, oavsett förkunskaper, kan tillsammans laga recepten med hjälp av anvisningarna. I "Adrians skafferi" är recepten baserade på mat och desserter som älskas av både stora och små. Ett litet urval ur "Adrians skafferi": Fransk köttgryta, kokta blåmusslor och crème brulée. Italiensk lasagne, gourmetpizza och tiramisu. Amerikanska crab cakes, cheeseburgare och cheesecake. Japansk sushi och teriyakimarinerad laxfilé. Thailändsk pad thai, satay med jordnötssås och stekt banan med vaniljglass. Svenska köttbullar med potatismos och brunsås, kalops och frasig äppelpaj. Välkommen in i "Adrians skafferi"!
En kokbok som riktar sig till barnfamiljer, men tyvärr slår det lite fel. Recepten känns anpassade för vuxna, inga förklaringar som passar barn direkt. Däremot fina bilder när barn är med i köket.