Kvinnan som inte fanns

Bok av Johan E. Sköld
En bok i serien om kriminalinspektör Germund Askerfeldt och kriminalassistenten Viveka Svinhufvud, där allt börjar med en mystisk kvinna ombord på färjan som precis lämnat Travemünde. Kvinnan hittas snart död och samtidigt försvinner en norsk familj på semester i Roslagen. Vivekas syssling påträffas död en månad senare. När småföretagaren Clas Björk blir intresserad av att köpa en gammal minkfarm utanför Stockholm inser han snabbt att gården har en hemsk hemlighet.
2 utgåvor
Välj utgåva
Kvinnan som inte fannsSvenska - E-bok
ISBN: 9789175530956
"Kvinnan som inte fanns" är en deckare som får håret att resa sig. Författaren berättar en historia om en ondska som är så fruktansvärd att den är svår att föreställa sig. Det är den andra boken i serien Roslagsmord om kriminalinspektör Germund Askerfeldt och kriminalassistent Viveka Svinhufvud. Boken går utmärkt att läsa fristående.

Det är en bok som ställer brutala frågor kring vem som är offer och vem som är gärningsman. I centrum för berättelsen finns en gammal minkfarm med en fruktansvärd hemlighet. Den här boken är svår att lägga ifrån sig. För varje sida du läser blir du alltmer insugen i berättelsen.