Christer Lindarw: This is my life

Bok av Christer Lindarw
3 utgåvor
Välj utgåva
Christer Lindarw : this is my lifeSvenska - Inbunden
ISBN: 9789174245332
This is my lifeSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176514092
Christer Lindarw : this is my lifeSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176471289
I ett par år nu har en spännande bok legat på vårt coffee table. Under en väldigt regnig Pride köpte min sambo Christer Lindarws självbiografi, berättad för Christina Kellberg, This is my life. Eftersom boken är av större format passar den bäst att läsas i ett knä och inte kånkas i nån jobbryggsäck. Därför läste jag boken under påskledigheten.

Christer Lindarw berättar i den här boken om sitt liv, från barndomen via After Dark och tills han slutade sin karriär. Det står att han berättar boken för Christina Kellberg och som läsare kan jag riktigt höra Christer Lindarws lite släpiga röst. Christer Lindarw, som jag upplever inte har varit särskilt skandalomsusad alls, berättar ganska öppet om sitt liv utanför scenen. Men… det är förstås tiden med After Dark som är i strålkastarljuset. Hur skulle den inte vara det, jag menar, mer än 40 år… Lite upprepningar får en stå ut med, lite skryt också. Bildmaterialet är fantastiskt.

Den här boken har inte nån hög litterär klass och det tror jag inte har varit nån ambition heller. Däremot är den av högsta intresse för mig eftersom Christer Lindarw är den ikon som han är – inte bara inom dragshow utan även i HBTQ-rörelsen.

Mitt omdöme blir det högsta (trots korrekturfel).