Lite trött bara, annars bra

Bok av Mirijam Geyerhofer
Att få barn är något speciellt, något av det största som händer i livet och det är alldeles underbart. Men att lyckas pussla ihop ett sovschema är svårt, då många barn inte sover hela nätter. Som läsare får du ta del av tips hur man som småbarnsförälder kan rodda livet utan åtta timmars sömn och utan att bli deprimerad och slita på relationen.
Det här är en handbok om sömn för alla som vill eller ska bli föräldrar eller redan är föräldrar. På boken framsida står: Hur du överlever sömnbristen under småbarnsåren.
För mig innebar graviditeten och småbarnsåren ett sömnhelvete. Jag som redan hade en sömnstörning innan och inte trodde det kunde bli värre, fick tyvärr fel.

Den här boken innehåller Mirijam (och andra föräldrars) upplevelser av sömnbristen som kommer med små barn, blandat med fakta från olika experter. Blandningen, tillsammans med ett lättläst språk och en fin layout (som också hjälper till att göra boken lättläst) gör detta till en bibel om sömnbrist hos föräldrar! Jag önskar så att boken hade funnits när jag väntade mitt första barn eller när han var född. Även om det var 11 år sedan, blir jag ändå tröstad av boken. Det är en fin påminnelse om att jag gjorde mitt bästa!