Livet efter dig

Me Before You
Bok av Jojo Moyes
Lou trivs bra i staden där hon växte upp, och har inga tydliga mål i livet. När hon förlorar sitt jobb får hon anställning som personlig assistent till en krävande ung man. Han har blivit tetraplegiker i en motorcykelolycka och bor hos sina föräldrar. En historia om kärlek och livets svåra val.
En underbar bok som verkligen fångat känslan av ovisshet och uppbyggnaden av en relation mellan två människor. Den framhäver många känslor men också tar upp staka ämnen som får en att fundera. En bok man måste läst innan man dör.
Åh denna bok..., Så fint skriven av författaren. Kunde inte sluta läsa den. Läs den bara gör det!! on är hans personliga assistent och han sitter i rullstol. Kärlek uppstår, men vill han ha henne... tänker på getingar när jag ser titeln..
WOW, har väntat med att läsa boken! & den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Jag älskar den från första sidan till sista sidan. & de sista 50 sidorna så grät jag. Den här boken är så fin & tar upp väldigt viktiga frågor. Jag känner med Lou, Will och övriga karaktärer i boken.
Ett härligt men också sorgligt tips till dig som gillar episk, trovärdig kärlek. Om du inte läst Livet efter dig än - gör det! Ett måste på att läsa-listan.
Rekommenderas för den som gillar kärleksromaner
Boken börjar lite trögt och trist, men allt eftersom sidorna bläddras så känner jag enormt för Lou. Spänning, drama och många utspel från familjemedlemmar så fastnar jag helt för boken. Vill genast läsa de två nästkommande böckerna för att veta hur det går. En del kärlek, men det är inte dominerande i denna bok. Oväntade händelser gör att det är spännande att läsa.
Så berörande och fint skriven historia. Kärleken är så fantastisk och hjärtskärande på samma gång och jag grät mig igenom stora delar av historien
Det här är en av de böcker som verkligen har stannat kvar i djupet av mitt hjärta. Det är en sån vacker kärlekshistoria och vid första läsningen grät jag så mycket att jag fick ta en paus för att jag inte längre kunde se sidorna framför mig.
Otroligt fin och sorglig kärlekshistoria. En av mina absoluta favoritböcker som jag kan läsa om och om igen utan att tröttna. Rekommenderar den starkt till alla som gillar romantiska böcker!
En sorglig och fin kärlekssaga som berör. Sannerligen en bok jag kan rekommendera till de allra flesta som gillar att läsa om kärlek och sorg.
Det här är en bok som borde finnas på allas att-läsa-lista. Drama blandad med både humor och allvar på ett finstämt vis. Boken bidrar till att skapa så mycket funderingar på ett djupare plan om etik och moral, roller, drömmar och gränser. Finns även som film men läs för all del boken innan du ser filmen för boken är i vanlig ordning så väldans mycket bättre.
Gripande historia. Svårt att sluta läsa när man väl påbörjat boken. Man får en tankeställare hur man själv skulle agera.
Feelgood med sorgligt dramatiskt innehåll. Lyckligt slut men på ett annat sätt och vägen dit består av dialoger minnen och äventyr men sorgen och tankarna finns alltid närvarande. Boken blir ibland lite tjatig och totalt orealistisk men är underhållande och skildras ur ett kvinnoperspektiv och är mycket välskriven och fantasifull. Jag gillade den men ingen Nobelpristagare tyvärr.
En bra men även lite sorglig och väldigt känslosam bok, men som även innehåller en vacker kärlek. Testa och läs!
Jag ÄLSKADE den här boken. Tårarna rann och hjärtat svällde. Den slutade så tragiskt och ändå så fint.
Den bästa bok helt enkelt, så vacker på alla sätt o vis och man blir så varm i hjärtat av att läsa den.
Kärlek, drama, sorg, skratt & tårar.. i denna boken finns allt! Tyckte verkligen om denna boken!! Läs!
En annorlunda bok. Ville inte sluta läsa när jag hade börjat . En fin men sorglig bok , som har mycket att tänka på .
Ha näsduk i beredskap när du läser.
Lou Clark bor fortfarande hemma hos föräldrarna som hon försörjer med sin lön från cafeterian där hon arbetar. En dag blir hon arbetslös och eftersom hon behöver pengarna tar hon jobb som sällskapsdam åt Will Traynor. Han är totalförlamad efter en olycka och det är hans föräldrar som anställer Lou. Will var tidigare en framgångsrik aktiemäklare med ett mycket aktivt fritidsliv. Lou vet inte hur hon ska hantera den sura och oförskämda Will medan han föraktar den pratglada och bohemiskt klädda Lou. Med hennes envishet börjar de sakta men säkert närma sig varandra och snart spirar kärleken mellan dem. Boken är en varm, tragisk och emellanåt rolig kärlekshistoria. Trots att den är lättläst innehåller den viktiga ämnen såsom annorlunda kärlek. Det är svårt att lägga ifrån sig boken när man väl har börjat läsa den.
En fantastisk bok som verkligen berörde mig på djupet, har inte sett filmen ännu men ska verkligen ta och göra det
En otroligt fin bok som man inte vill lägga ifrån sig. Lite små rolig på sina håll men även ledsam. Kan verkligen rekommendera denna!
En fin feelgoodbok även om den också är sorglig.
En kvinna blir personlig assistent till en man som är totalförlamad pga en idrottsaktivitet. Han är van att röra sig och vara aktiv men blir totalförlamad och väldigt aggressiv. Den nya assistenten hittar vägar att förbättra hans sinnesstämning och når in lite genom hans hårda skal. Men det går inte riktigt som hon vill. Han har på ett djupare plan bestämt sig.
Mycket bra även som film.
Riktigt bra och engagerande bok! Jag fastnade och satt fast till slutet. Den är Skicklig, Mysig och Vacker!
Pang rak in på första sidan kommer man in i boken handlar om en man som blir förlamad i en motorcykel olycka på väg till jobbet när han korssar vägen Hur hans liv förändras . Hur hans liv får möta en Glad utåtriktad posetiv Lou Clark som hans mamma anställer som Personlig assistent Hur två personer från två olika klasser hittar varandra
Men allt är inte lätt innan vänskap blir riktig mellan dem . De bevisar att man möter de rätta människor i rätt tid för att lära och känna och ibland blir det inte som man tänkt .
"Livet efter dig" är en av författaren Jojo Moyes bästa böcker. Detta är den första boken i trilogin och enligt mig är det den bästa. Denna kärlekshistoria innehåller allt som en feel good-bok ska innehålla - kärlek, drama, tårar och relationer. Den handlar om Lou som börjar arbeta åt Will som nyligen blivit handikappad efter en motorcykelolycka.

Denna bok är riktigt härlig och passar perfekt när du vill läsa en vacker och värmande historia. Den är gripande och väcker otroligt mycket känslor. Den tar även upp svåra frågor som rätten till sin egna död.