Gud på en harley d

Joan Brady

Christine Moore är en trettiosjuårig kvinna som känner sig totalt utbränd. I bagaget har hon en frustrerande karriär, några misslyckade romanser och en kropp hon inte trivs i. Men hennes liv kommer att förändras fullständigt när hon träffar en oerhört attraktiv och gåtfull man på motorcykel. Han lockar henne ut ur hennes inre mörker.

2 utgåvor
Välj utgåva
Gud på Harley-DavidsonSvenska - Pocket
ISBN: 9789176433126
Gud på en harley dSvenska - Inbunden
ISBN: 9789137108117
Att vara trettiosju år och känna sig utbränd och misslyckad är något Christine Moore får erfara. Hon är trött på sin karriär, trött på romanser som fallerar och dessutom är hon inte nöjd med sin kropp. Mitt i allt elände träffar hon en snygg man som kör en Harley-Davidson. Mannen verkar veta väldigt mycket om Christine och han är lika attraktiv som gåtfull. Deras första möte sker en sommarnatt då månens sken glimmar över den vackra omgivningen. Successivt får mannen henne att ta sig ur sin negativa spiral. Han får henne att inse saker om både sig själv och livet.

Detta är en bok om personlig utveckling, självinsikt och livet som jag verkligen kan rekommendera alla som tycker att de kört fast i gamla mönster. Det är en annorlunda och ömsint skildrad berättelse om en kvinnas väg mot att finna harmoni i sitt liv.