Hittebarnet

Bok av Katerina Janouch
Cecilia är absolut inte beredd när hon upptäcker att hon är gravid igen. Hon och John åker på en resa för att försöka hitta tillbaka till varandra. Samtidigt lämnas ett övergivet barn utanför förlossningen och jakten på dess föräldrar upptar allt mer tid av Cecilia. Hur ska det egentligen sluta?
3 utgåvor
Välj utgåva
Hittebarnet : romanSvenska - Pocket
ISBN: 9789186675363
HittebarnetSvenska - E-bok
ISBN: 9789164241573
När Cecilia upptäcker att hon återigen är gravid vet hon inte riktigt vad hon ska känna. Hon och John lever fortfarande separerade men de bestämmer sig för att åka på en resa bara de två för att försöka hitta tillbaka till varandra. Samtidigt är det flera saker som ska styras upp i familjen när sommaren är på ingång.

På förlossningen är det mer drama än vanligt när ett litet nyfött barn hittas utanför entrén. Cecilia involverar sig genast i barnets välmående och är fast besluten om att hitta barnets riktiga föräldrar. Men äventyrar hon sin egen säkerhet för ett främmande barn?

Katerina levererar här den tredje boken i serien om barnmorskan Cecilia Lund och denna är inte mindre spännande än de tidigare två. Cecilia får aldrig en lugn stund, på något vis lyckas hon alltid vara precis där det händer. Samtidigt som hon ska försöka bolla runt sitt eget privatliv.