The Ugly Truth

Film från 2009 regisserad av Robert Luketic
En romantisk komedi som handlar om hur Abby och Mike som har helt olika tankesätt när det gäller kärleken, får samarbeta på jobbet. Mike är en kvinnokarl och Abby en karriärskvinna som söker efter sin drömman. Men när hon får lära sig av Mike hur män egentligen funkar, blir hon tvungen att ändra på sig.
7 varianter
Välj variant
The Ugly Truth
5051162345114
The Ugly Truth
5035822084407
The Ugly Truth
9317731073953
The Ugly Truth
5050629084412
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Vi kunde tyvärr inte hitta några butiker som säljer den här produkten
En romantisk komedi med skådespelarna Gerard Butler och Katherine Heigl. Abby jobbar som producent för ett tv-program. Hon är en karriärskvinna som söker efter sin drömprins.
Hon drömmer om hur romantisk och charmig hennes blivande man ska vara. Mike har ett program som kallas för The ugly truth, där han är ärlig om hur män tänker och vad de egentligen vill ha. Kaoset sätter igång när Mike börjar jobba för tv-programmet som Abby har hand om.

Det är en väldigt rolig film som bjuder på mycket skratt. Jag har nog sett om denna film mer än fem gånger, eftersom jag tycker att den är så underhållande. Det är roligt att se hur Abby, som inte tål Mike eller hans tankesätt ändå vänder sig till honom för att få hjälp med Mr Right. Även fast hon tycker det är jobbigt lyssnar hon på hans dumheter, vilket leder till roliga händelser i filmen.