The Forgotten Village

Bok av Lorna Cook
Lorna Cooks historiska roman ”The Forgotten Village” handlar om huvudkaraktärerna Melissa och Victoria. Melissa besöker den brittiska byn Tynehamn under 2000-talet när hon är på semester i södra England. Under andra världskriget tvingas Victoria lämna samma plats. Deras öden länkas samman när Melissa hittar ett foto av Victoria som skrämmer henne.
3 utgåvor
Välj utgåva
The Forgotten VillageEngelska - Ljudbok
ISBN: 9780008321871
The Forgotten VillageEngelska - Pocket
ISBN: 9780008321857
The Forgotten VillagePocket
ISBN: 9780008352851
Melissas semester i Dorset i England med sin pojkvän Liam blir inte den väntade romans som hon önskat. När Melissa lämnas ensam för sista gången av sin pojkvän för att han ska surfa bestämmer hon sig för att åka till Tyneham. Under andra världskriget så beslagtog den brittiska staten flera byar och platser för att kunna använda dessa för den brittiska armén. Byn Tyneham i Dorset södra England var en av dessa platser. Melissa besöker byn samma dag som den officiellt lämnas tillbaka från armén till invånarna av staden.

I Tyneham möter Melissa en karismatisk tv-kändis inom historia. Tillsammans ramlar de över ett fotografi av det par som ägde herrgården i Tyneham. Fotografiet av mannen och hans hustru, Victoria, skrämmer dem båda och de inleder ett sökande för att få reda på vad som egentligen hände med Victoria från Tyneham

Den spännande boken The Forgotten Village av Lorna Cook är det bästa av två världar: en historisk roman och en kärlekshistoria! Som läsare vill man inte lägga ner boken. Själv sträckläste jag den här romanen på en dag eftersom jag inte kunde sluta att läsa.