Love Yourself Like Your Life Depends on It

Bok av Kamal Ravikant

Alla har vi en sanning som vi behöver ta itu med och leva med dag in och dag ut. För författaren Kamal Ravikant förändrade en väldigt simpel daglig vana hans liv och hans sätt att se sig själv på. Han lärde sig själv att älska den person och medmänniska som han är. Lär dig det du med!

Kamal Ravikant, författaren av Love Yourself Like Your Life Depends On It, stod och vägde om han verkligen skulle publicera denna bok eller inte. Efter att ha stått som ansvarig VD för sitt företags fall så kände han sig väldigt osäker över hur en bok om att älska sig själv skulle tas emot då den skrivits av, vad Kamal såg sig själv som, ett misslyckande.

Kamal Ravikant tog chansen och publicerade boken trots sina rädslor om hur omvärlden skulle reagera. Idag är Kamal tacksam att han till slut trodde på sig själv och på sin förmåga då denna bok har sålt över en miljon kopior världen över.

Boken är en samling av tankar, idéer och metoder av vad Kamal själv har lärt sig i sitt liv. Vad som fungerat och vad som inte har fungerat. Vad som gjorde att han lyckades och också vad som gjorde och än idag gör att han misslyckas. Om du är redo för en stor förändring så är detta rätt bok!