Chanel

Bok av Daniele Bott
I denna bok har det ikoniska modehuset Chanel öppnat sitt privata arkiv och bjuder på unika bilder på några av de mest spektakulära plaggen från 1920-talet och framåt. Här finns även historisk information om den legendariska doften Chanel No 5 och de fem plaggen som symboliserar modehuset. Den beskriver modehusets historiska utveckling från då till idag.
2 utgåvor
Välj utgåva
Chanel : Collections and CreationsEngelska - Inbunden
ISBN: 9780500513606
ChanelInbunden
ISBN: 9782841147601
Denna bok om modevarumärket Chanel är otroligt vacker. Med en stilig utsida och en rikligt illustrerad insida är denna bok en perfekt coffee table-bok. Den innehåller många vackra fotografier och dessutom en hel del intressanta fakta från både då och nu. Här finns information och bilder om historiska kollektioner, men även fakta om Coco Chanel själv och hennes betydelse som ikon samt Karl Lagerfelds betydelse för varumärket.

Denna tjusiga bok är till för att ha framme. Det är ingen bok som man sträckläser, men däremot passar den perfekt att bläddra i lite då och då. Den är full av inspiration och information från en av världens historiskt viktigaste modeskapare. Den passar perfekt som present till alla som är modeintresserade, men även till personer som gillar självbiografier, fotografi, Frankrike och historia.