Blue: The Color of Noise

Bok av Steve Aoki
I Blue berättar Aoki om de episka festivalerna, klubbarna och poolfesterna runt om i världen, hans vänner som han förlorat till droger och alkohol och hans förhållande till hans bortgångna fader. Illustrerad med foton från Aokis liv berättar denna bok hur Aoki blev en drivande faktor till att elektronisk musik är så stor idag.
Blue är den inspirerande berättelsen om Steve Aoki, den världskända dj:n och producenten som började sin karriär som en hårdrockande vegan på jakt efter både sitt sanna jag och framgången. Inspirerad av sin framgångsrika fader, Rocky Aoki, gav Steve sig ut på jakt efter sitt egna kall, vilket visade sig vara elektronisk musik. Idag är han en av musikvärldens största figurer, men vägen dit var allt annat än enkel.

Känd för sina kontroversiella handlingar på scenen, tårtkastning, champagnesprutning och "the Aoki Jump", är han också hjärnan bakom skivbolaget Dim Mak. Steve Aoki berättar i boken om sina upplevelser på de största scenerna i världen, livet i Las Vegas, relationen till sin förlorade fader, och anledningarna till sitt stora intresse inom hjärnforskning.