Sista chansen

Pumpkinheads
Bok av Rainbow Rowell
Ömsint och rolig berättelse om två sköna tonåringar som säger farväl till en plats och en dröm och går vidare i livet. Det är sista kvällen som Deja och Josiah jobbar på marknaden. Josiah är vemodig, men Deja har en plan: i stället för att deppa kan de kolla in allt kul och smaka på allt gott som finns på marknaden. Och det är hög tid att Josiah låter snyggingen i Kolakiosken veta att han drömt om henne i tre år Rainbow Rowell är prisbelönt författare som legat etta på New York Times bästsäljarlista. Faith Erin Hicks är författare och prisbelönt tecknare. Tillsammans har de skapat den här berättelsen. Rowells genialitet är att hon skapar ofullkomliga karaktärer som läsarna ändå förälskar sig i. New York Times
Det här är en grafisk roman/seriealbum som man dras in i direkt! De två tonåringarna Deja och Josiah jobbar för sista gången på höstmarknaden. Snart är det dags för college och nu måste de ta vara på sin sista kväll ihop. Kanske ska Josiah äntligen ta mod till sig att prata med tjejen i Kolakiosken. Han har trots allt varit kär i henne i tre år. Med Dejas hjälp kommer han kanske att våga?
🎃
Det här är en otroligt fin berättelse som handlar om att allting har ett slut, såväl hösten som barndomen. Men slutet på något innebär ofta också en början på något annat.
🎃
Det här är riktigt bra och jag känner att jag vill hälsa på hos karaktärerna på deras halloween-marknad varenda höst framöver. Det är väldigt trösterikt att tänka att man kan sörja över det som varit, samtidigt som man blickar framåt mot vad som komma skall.
Otroligt underhållande bok, fantastisk på alla sätt! Slukade i ett nafs och ville inte att den skulle ta slut! Perfekt höstläsning 👏🏻