Sake Confidential

Bok av John Gauntner
Sake Confidential tar sakekunskapen till en ny nivå. John Gauntner är en av världens främsta sakeexperter och i denna bok går han in på djupet. Han beskriver vad man ska tänka på när man väljer sake samt hur drycken bör förvaras, serveras och avnjutas. Den innehåller en FAQ som besvarar frågor om denna komplexa risdryck från Japan.
2 utgåvor
Välj utgåva
Sake ConfidentialEngelska - Pocket
ISBN: 9781611720143
Sake confidential
ISBN: 9781611725513
Sake Confidential är en praktisk bok som ger en djupare förståelse för den japanska risdrycken. Denna bok passar perfekt för personer som studerar vin- och dryckeskunskap eller som helt enkelt är intresserade av japansk dryckeskultur. Författaren John Gauntner är den enda icke-japanska personen som är certifierad Master of Sake Tasting. Här ger han mer djupgående information om sake, bland annat hur man väljer, förvarar, serverar och provar drycken.

Det är en mycket välskriven och informativ bok med en praktisk FAQ-del för såväl nybörjare som experter. En viktig bok för alla som studerar dryckeskunskap och verkligen vill förstå denna dryck och dess betydelse i det japanska samhället och kulturen.