Liknande böcker
The Science of Cooking
Bok av Peter Barham
This title seeks to provide in simple, direct terms, explanations of the science that lies behind all cookery. It is intended for readers who wish to know why certain recipes work and why others fail, and to appreciate the underlying physical processes behind cooking.
4 utgåvor
Välj utgåva
Die letzten Geheimnisse der KochkunstTyska - Pocket
ISBN: 9783492243599
ISBN: 9783492243599
The Science of CookingEngelska - Inbunden
ISBN: 9783540674665
ISBN: 9783540674665
The Science of CookingEngelska - Pocket
ISBN: 9783642631665
ISBN: 9783642631665
Die Letzten Geheimnisse Der KochkunstTyska - Pocket
ISBN: 9783642624667
ISBN: 9783642624667
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate
Klicka på "Till butik" för att se priset
Finns i lager
https://www.amazon.se/gp/product/3540674667
Finns i lager
The Science of Cooking - Used
37 kr
Finns i lager
The Science of Cooking - New
421 kr
Finns i lager
The Science of Cooking by Peter Barham
72 kr
Finns i lager
The Science of Cooking
782 kr
Finns i lager
Science of Cooking
499 kr
Finns i lager
Science of cooking
658 kr
Finns i lager
The Science of Cooking
776 kr
Finns i lager