The Science of Cooking

Bok av Peter Barham
4.5
2 röster
This title seeks to provide in simple, direct terms, explanations of the science that lies behind all cookery. It is intended for readers who wish to know why certain recipes work and why others fail, and to appreciate the underlying physical processes behind cooking.
4 utgåvor
Välj utgåva
Die letzten Geheimnisse der KochkunstTyska - Pocket
ISBN: 9783492243599
The Science of CookingEngelska - Inbunden
ISBN: 9783540674665
The Science of CookingEngelska - Pocket
ISBN: 9783642631665
Die Letzten Geheimnisse Der KochkunstTyska - Pocket
ISBN: 9783642624667
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Finns i lager
AbeBooks.com
~37 kr (3.83 USD)+ 8.99 USD frakt
Finns i lager
The Science of Cooking - Used
37 kr
Finns i lager
The Science of Cooking - New
421 kr
Finns i lager
The Book Depository
72 kr fri frakt
Finns i lager
The Science of Cooking
782 kr
Finns i lager
Bokus
499 kr fri frakt
Finns i lager
Science of Cooking
499 kr
Finns i lager
Book Outlet
658 kr fri frakt
Finns i lager
Science of cooking
658 kr
Finns i lager
Foyles.co.uk
~776 kr (59.99 GBP)fri frakt
Finns i lager
The Science of Cooking
776 kr
Finns i lager