Ärr för livet

Bok av Sofia Åkerman
I Ärr för livet berättar Sofia Åkerman om sina ätstörningar, sitt självskadebeteende och om sin tid på slutna psykiatriska avdelningar. Hon berättar om sin väg tillbaka till ett friskt liv, om sina självskadande vänner som låsts in på en rättspsykiatrisk avdelning och om hur hon strider för de vänner som inte har möjlighet att själva göra det.
3 utgåvor
Välj utgåva
Ärr för livetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789127824966
Ärr för livetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789127827592
Ärr för livetSvenska - E-bok
ISBN: 9789127824973
I sin självbiografiska bok Ärr för livet berättar Sofia Åkerman om sina ätstörningar och självskadebeteende och om den så kallade vård hon fick på de slutna psykiatriska avdelningar hon varit inlagd på. Hon berättar också om sin kamp tillbaka till ett friskt liv, om sina vänner som aldrig tillfrisknar och om sitt arbete som föreläsare och författare.

Jag lyssnade på boken inläst av författaren själv, en mycket bra ljudboksinspelning. Jag fastnade verkligen för boken, hade svårt att sluta lyssna, grät lite emellanåt och kände de känslor av hopplöshet som författaren beskriver. Sofias sätt att beskriva komplicerade känslor är fantastiskt bra och gör det lätt att förstå.