LaxTon Ghost professionella spökjägare

Bok av Lena Brorsson-Alminger
Det är många som funderar och är oroliga över vad som egentligen händer efter jordelivet. När döden har infallit, är det då bara svart? Två bröder bestämmer sig för att reda ut den här frågan och blir därför spökjägare. De besöker hemsökta platser och försöker registrera och analysera övernaturliga aktiviteter.
Vilken spänning, att få utforska en annan värld och uppleva sån spänning. Man satt på helspänd i alla de hemska historier som berättades och som de fick uppleva. Och man önska ibland att man fick vara med dem i deras jakt om det övernaturliga.
LaxTon är en grupp bestående av två bröder och deras flickvänner. De åker Sverige runt för att leta efter paranormala fenomen. Det var efter en familjetragedi i deras barndom som de började söka efter svaret på vad som egentligen sker efter döden. I den här boken får läsaren följa med på brödernas paranormala resa och se vad de hittar. Finns det verkligen ett liv efter döden? I den här boken besöks några av Sveriges mest hemsökta platser och läsaren får veta detaljer som aldrig tidigare har berättats. Författarna berättar också om sin Youtube-kanal och om hur den har vuxit fram.

Vad är bra i boken?
I den här boken får läsaren veta detaljer om några av Sveriges mest hemsökta byggnader. Frågan om det verkligen finns ett liv efter detta tas upp och beskrivs på ett språk som är relativt enkelt att förstå. Boken är välskriven och det finns inte några krav på att man ska tro på andlighet, spöken eller paranormala fenomen när man börjar läsa den. Däremot tar boken upp och berör en hel del frågetecken och den skapar också en del frågeställningar till läsaren.

Vad är mindre bra?
Det finns egentligen inte något som är mindre bra i den här boken. Möjligen kan en del ord och termer vara lite svåra att förstå för den som inte har hört ord som EMF-mätare med mera innan.

Rekommendationer
Den här boken kan rekommenderas till alla som har funderingar kring eller är lite nyfikna på paranormala fenomen överlag. Det kan dessutom vara kul att få veta lite mer kring bröderna i LaxTon om man har följt dem ett tag på Youtube. Om man har svårt för det här med andar och spöken, eller om man är mycket ung kan det dock vara bra att ha sällskap när man läser.