Olof Palmes sista steg

Bok av Lars Borgnäs
"Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare" av Palmeexperten Lars Borgnäs handlar om vad Sveriges före detta statsminister Olof Palme gjorde innan han blev mördad den kalla februarinatten år 1986. Vart var han och hans fru egentligen på väg? Denna bok ger en ny bild av hur mordet gick till.
"Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare" av Lars Borgnäs handlar om det olösta mordet på Sveriges före detta statsminister Olof Palme som ägde rum år 1986. Författaren är en av Sveriges främsta experter på Palmemordet och han har gjort åtskilliga program och skrivit böcker om ämnet. Genom att återigen återvända till mordplatsen ger denna bok en ny bild av hur mordet gick till. Författaren kritiserar även polisens arbete där vissa detaljer har ignorerats. Författarens teori är att Palme och hans fru var på väg till ett hemligt möte.

Denna bok är både spännande och aktuell eftersom Palmeutredningen nu sägs ha kommit något nytt på spåren. Det ska bli spännande och se om denna bok faktiskt är inne på rätt spår.