Mina drömmars värde

Yvonne Ehn
Olivia har tröttnat på sitt enformiga jobb och livet som singel i storstan. Hon bestämmer sig för att bryta upp och slumpen gör att hon hamnar i den lilla idylliska orten Tranköping. Där anpassar hon sig snabbt till det lugna tempot och tycker att livet känns underbart. Hon får nya vänner och grannen, tant Atti, blir som en extramormor för henne. Under en utekväll träffar hon den charmige Jonas och under några veckor är tillvaron helt perfekt. Men så gör Olivia sitt livs misstag - hur ska hon någonsin kunna ställa allt till rätta igen?
2 utgåvor
Välj utgåva
Mina drömmars värdeSvenska - E-bok
ISBN: 9789178293353
Mina drömmars värdeSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178293346
När Olivia tröttnar på sitt jobb i storstaden bestämmer hon sig för att rycka upp sitt liv, rötter och allt, för att låta slumpen avgöra nästa steg. Hon hamnar i en snäppet mindre stad men allt mer händelserik och hon kommer snart att stifta nya, spännande bekantskaper.

Detta är feelgood när den är som bäst! Välskriven med färgstarka, älskvärda karaktärer, full av mysiga tydligt målade miljöer och en stor portion humor. Jag hade väldigt svårt att lägga ned denna pärla och vad jag upplevde stack ut med berättelsen mest är huvudpersonernas djärva sätt att fortsätta drömma, livets stundvisa motvind till trots. En varm berättelse med ett fint budskap att det är okej att inte vara perfekt, som inger hopp och uppmanar läsaren att aldrig sluta se sina drömmars värde.