Sen kom vintern

Bok av Per Gustavsson
Allt det onda som händer kan alltid föra något gott med sig. Det är en lärdom som haren får lära sig när hans invanda rutiner störs. Han är van att göra samma sak varje dag men måste lära sig att tackla motgångar och se det positiva i det som händer.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Ginza
105 kr + 39 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
119 kr + 59 frakt
Book Outlet
125 kr + 25 frakt
Bokus
134 kr fri frakt
Adlibris
134 kr + 25 frakt
Akademibokhandeln
149 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Sen kom vintern
149 kr
I “Sen kom vintern” av Per Gustavsson ( Lilla Piratförlaget, år 2019) får vi möta en hare som en dag upptäcker att hans päls håller på att förändras och bli vit. Genom berättelsen om haren sätter Gustavsson ord på många känslor och tankar kring det existensiella. Författaren berättar uttrycksfullt med en underfundig ton och hög igenkänningsfaktor. Med ett fantastiskt färgsprakande bilderspråk fångar Gustavsson själva essensen av rädslan som haren känner för sin nya vita päls. På ett sätt speglar haren våra egna rädslor och vår motvilja för förändring - men som senare kanske kan vara till en fördel? Hos mig som läsare väcker det både tankar såväl som nyfikenhet.

Det är en väldigt fin berättelse som Gustavsson målar upp för läsaren. Som läsare tyckte jag mycket om att ha haren i mitt sällskap och följa med på harens inre resa.