Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat

Bok av Per Morberg
Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem? Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare - och alla som köper sitt vilt i butiken.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Book Outlet
109 kr + 25 frakt
Adlibris
125 kr + 25 frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
145 kr + 59 frakt
Plusbok
174 kr + 40 frakt
Ej verifierad butik
Morberg lagar vilt : Jagat, fiskat, plockat
174 kr
CDON
182 kr + 29 frakt
Bokus
182 kr fri frakt
Ginza
199 kr + 39 frakt
Bokextra
240 kr + 49 frakt
Ej verifierad butik
Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
240 kr
CampusBokhandeln
262 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Morberg lagar vilt
262 kr
Akademibokhandeln
279 kr + 29 frakt
Ej verifierad butik
Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
279 kr