Zeinas green kitchen

Bok av Zeina Mourtada
Kokboken "Zeinas green kitchen : Gröna recept från olika delar av världen" av Zeina Mourtada innehåller spännande vegetariska recept från världens alla hörn och kanter. Med över 70 olika recept är denna kokbok en höjdare att ha hemma i köket - vare sig du är vegetarian eller bara sugen på att äta mer växtbaserat!
En mycket spännande kokbok .
Du får recept från flera olika länder.
Massa goda smakupplevelser för dig som gillar att laga nytt. Och inte är rädd för att utmana dig själv . Du kommer inte ångra dig vid köp av denna.
Kokboken "Zeinas green kitchen : Gröna recept från olika delar av världen" är gjord av Zeina Mourtada. Zeina Mourtada har tidigare gett ut en annan kokbok och hon har även en välbesökt blogg om mat som heter Zeinas kitchen. Utöver detta har hon medverkat i tv-program och därför blivit en välkänd profil. Kokboken finns på svenska och arabiska.

Kokboken innehåller många spännande recept och är verkligen en inspiration. Recepten i boken är vegetariska eller veganska, men rätterna är inte bara för de som endast äter växtbaserat. Istället är boken perfekt för den som vill börja äta mindre kött och fisk.

Boken innehåller dessutom många vackra och inspirerande bilder av Zeina Mourtadas goda mat. Jag kan inte vänta innan jag har hunnit prova flera av hennes recept!
Bra kokbok för att vidga sina vyer i köket. Bra att det finns både lättare, snabba recept som ena riktiga komplicerade rackare. Enda negativa är att många recept kräver speciella kryddor som kan vara lite svåra att få tag på. Det som däremot är bra att dessa kryddor återkommer i boken, så en får inspiration att använda kryddorna mer än en gång.