Naturlig skönhet

Bok av Nanna Johansson
Naturlig skönhet är en komisk självhjälpsbok av författarinnan Nanna Johansson. Det är ett seriealbum som är fullt av smarta tips och råd, men de ges med en stor portion humor. Boken syftar till att få läsaren att leva livet fullt ut och älska sig själv. Detta sker med ett gott skratt.
Naturlig skönhet är en underhållande självhjälpsbok av författarinnan Nanna Johansson. Det är ett seriealbum som är fullt av smarta tips och råd. Tipsen ges med glimten i ögat och även om de inte kommer att förändra ditt liv är de åtminstone väldigt roliga.

Nanna Johansson är sylvass med pennan och ger kloka och roliga citat. Hon hjälper dig att ta tag i ditt liv och din livssituation. Detta sker dock på ett mycket roligt sätt. Glöm alla pekpinnar och tillrättalagda tips om ett hälsosamt liv. Denna bok syftar snarare till att lära läsaren att älska sig själv. Istället för hälsosamma tips och gröna juicer är det ett skratt som förlänger livet. Att författarinnan kallar sina läsare för "slappo" och "deppo" gör det hela bara roligare. Boken ger smarta tips och bus om hur du kan leva livet som om det vore din sista dag. En perfekt bok för alla som vill läsa något kul!
Jag gillar vissa delar i boken. Vissa delar är superbra och samhällskritiska och roliga. Medans vissa delar känns mer som utfyllnad. Jag gillar ungefär hälften av innehållet. Jag gillar Nannas tecknarstil ganska mycket. Den är fin och rolig. Jag vet inte riktigt vad jag ska ge denna för betyg på grund av att den är så ojämn. Jag tycker att den är ganska ojämn generellt över hela boken. Det jag gillar är verkligen jättebra men det jag inte gillar är på botten.