Hemma hos Bettan

Bok av Eli Åhman Owetz
Bettan, Matte och Carina hade alla stora drömmar och mål som yngre. Men när de nu har passerat första halvan av livet inser de att de inte har uppfyllt det som de önskat. De saknar den gamla goda tiden och bestämmer sig för att resa tillbaka till 70-talet när de fortfarande var unga och naiva.
Eli Åhman Owetz har i den här boken valt att ta med läsarna på en nostalgitripp tillbaka på 70-talet. Hon pratar om hur det känns att kanske inte vara yngst på arbetsplatsen längre, när livet bara rullar på och man inte har kommit till skott med de drömmar man hade som yngre. Jag tycker att boken är befriande och tar upp många tankar som kan finnas hos kvinnor i medelåldern.

Detta är en riktigt härlig feelgood och jag bara älskar karaktärerna Bettan, Matte och Carina som de alla tampas med olika känslor över hur livet har blivit. Eli är väldigt duktig på att porträttera känslorna hos karaktärerna och gör det med en stor dos humor. Jag kan verkligen rekommendera den här boken för dig som älskar feelgood.