Fixa din privatekonomi

Bok av Christina Sahlberg
"Fixa din privatekonomi : smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv" är en bok som gör ditt liv rikare tack vare smarta spartips. Författaren och sparekonomen Christina Sahlberg har lång erfarenhet av att hjälp andra människor med sparande. Med 11 steg guidar hon läsaren till ett större sparande i livets alla faser.
Jättebra bok som ger både hållbara tips o idéer för nuet o på längre sikt. En bok man kan gå tillbaka till om o om igen. Är lättläst o naturligt skriven så inte en massa krångel. Rekommenderar den verkligen till alla.
Denna bok av sparekonomen Christina Sahlberg handlar om hur du kan spara pengar. Med smarta knep kan du få bättre koll på dina utgifter och spara en hel del pengar. Sparande handlar om att ta kontroll över sin ekonomi och ofta räcker det med små förändringar för att lyckas med sparandet på både kort och lång sikt.

Denna praktiska bok består av 11 steg mot en bättre privatekonomi. Den ger bland annat tips om hur du kan öka inkomsten, minska onödiga utgifter och spara på ett mer effektivt sätt. Stegen implementeras i vardagen och hjälper dig att fatta beslut som är bättre för plånboken.

Christina Sahlberg arbetar som sparekonom och är expert på att hjälpa andra människor med deras sparande. Hon skriver på ett lättförståeligt sätt utan pekpinnar. Många av tipsen är ganska självklara, men vissa var helt nya för min del. Det är en lättläst och pedagogisk bok som tar upp sparande under livets alla faser med handfast tips. Jag skulle framför allt rekommendera den till personer som nyligen flyttat hemifrån eller som precis börjat arbeta.