Handbok i inredning & styling

Bok av Frida Ramstedt
Författaren Frida Ramstedt är grundare till en av Nordens största och första inredningsbloggar - Trendenser.se. Denna bok samlar hennes kunskap om inredning och design på ett och samma ställe. Här ges praktiska inredningstips och tumregler för att skapa ett vackert, balanserat och funktionellt hem. Läsaren får ta del av grundläggande inredningsprinciper såväl som inredarnas hemliga tips.
Fantastiskt vacker bok (utsidan) och inte minst lika pedagogisk och enkel på insidan. Många fina handfasta tips som underlättar för den som vill homestajla.
Författaren Frida Ramstedt är grundaren av den omåttligt populära inredningsbloggen Trendenser.se. Bloggen har vunnit många utmärkelser och är en av de största i Norden. Detta är hennes första bok och den handlar om de grundläggande principerna vad gäller inredning och design. Det är en väldigt praktisk bok med handfasta tips, illustrationer och tumregler. Om man vill ha en inredningsbok med maffig inspiration är detta inte den rätta boken. Fokus i denna bok är istället att ge läsaren en verktygslåda för att skapa ett harmoniskt och välfungerande hem oavsett inredningsstil. Boken delar frikostigt med sig av inredarens hemliga knep.

Alla som gillar Trendenser kommer att älska denna bok eftersom den följer i samma anda som bloggen. Ledorden är hållbart, funktionellt och tidlöst. Även färgskalan är densamma med olika nyanser av grått kombinerat med naturmaterial, vitt och växter. Det är en mycket bra inredningsbok full av värdefulla tips. Den passar alla som är intresserade av inredning och design, men den är även perfekt som inflyttningspresent.