Jag ser allt du gör

Bok av Annika Norlin
I sin debutbok har Annika Norlin med en otrolig språklig elegans skrivit en samling noveller. Berättelserna handlar om sådant som skaver och om att söka bekräftelse, och om hur det är att spela i ett band som har fått namnet Personligt Varumärke. Norlin blandar snyggt svårare ämnen med vardagliga betraktelser.
Jag ser allt du gör av Annika Norlin.
En novellsamling med unika texter. Olika teman, olika djup men samma tillgängliga text.
Min favorit blev sista novellen om sorgen efter sitt barn. Att låta kroppen och milen bli en del av läkningsprocessen för själen.
Extra kul att omslaget är illustrerat av en arjeplogspojk. Snyggt gjort Hugo 👍
Jag ser allt du gör innehåller åtta noveller av Annika Norlin som alla behandlar olika ämnen. Jag tycker att alla noveller är välskrivna och väldigt starka, men de som berörde mig mest var Bekräftaren, Barn, Arvsled och Gå.
👁️
Bekräftaren ⭐⭐⭐⭐
The greatest love of all ⭐⭐⭐
Kul för dig trist för mig ⭐⭐⭐
Barn ⭐⭐⭐⭐
Balthoran ⭐⭐⭐
Arvsled ⭐⭐⭐⭐
Aliens vid Piteälven ⭐⭐⭐
Gå ⭐⭐⭐⭐
👁️
Jag tycker att det är en väldigt läsvärd novellsamling och fastnade verkligen för vissa noveller trots att just noveller kanske inte är mitt favoritformat att läsa.
Läst ut den här novellsamlingen av Annika Norlin. Tycker om att läsa noveller faktiskt, och särskilt dessa, då man kan läsa en och sen läsa något annat en stund osv.

Den är läsvärd, absolut. Favoriterna var nog ”Barn” och ”Gå” men svårt att säga då jag tyckte om att läsa alla novellerna mer eller mindre. Tycker mycket om hennes sätt att skriva.
Jag ser allt du gör av Annika Norlin är en novellsamling om livet, om det som skaver och gör ont, men också om det vackra i världen. I åtta noveller får vi bla följa med på turné i Tyskland och en vandring i Norrland. Vi får möta en mamma och hennes dotter, en bekräftare och en mor som sörjer.
Annika Norlin skriver vackert, hennes ord berör på djupet och berättelserna har skrattats och gråtits till av igenkänning. Ingen lever ett liv som inte skaver, och det får vi bekräftat i denna kloka novellsamling.
Denna novellsamling av Annika Norlin rekommenderas varmt. Alla noveller har skavet gemensamt. Huvudpersonerna glider inte precis fram på räkmackor genom livet och det är det som är novellernas tjusning. Annika är en mästare på att berätta historierna som skildras ur ett underläge. Språket får också 5 plus.
Så rolig ! Och så allvarlig. Halsbrytande språk och fingertoppskänsla. Flyt i språket och vägt på guldvåg. Vackert och vardagligt. Jag säger också ” Populärmusik... ” så är ni många som vet vad jag menar