Solsken och parmesan

Christoffer Holst 

Den före detta dansbandsstjärnan Rasmus och hans syster Hilda bestämmer sig för att åka på en matlagningsresa till Toscana. Rasmus vill komma över sitt ex och Hilda vill ge utlopp för sin passion. Men redan på Arlanda går resan snett. Istället för Toscana skickas de på en matlagningskurs i Öregrund i Roslagen. Deltagarna kommer snabbt varandra nära, men snart avslöjas deltagarnas hemligheter….

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Bokus
169 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Adlibris
171 kr
Laddar in senaste priserna...
fri frakt
Ginza
179 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Book Outlet
170 kr fri frakt
Bokbörsen (begagnade böcker)
100 kr + 59 frakt
En fantastisk feelgood bok som man mår bra av. Jag tycker den är extra bra eftersom jag bor i Roslagen och hade en del igenkänning faktorer. Rekommenderas varmt. Kommer att läsa fler av författarens böcker.
Solsken och parmesan är en riktigt härlig feelgoodbok som gör att man blir väldigt sugen på god italiensk mat. Den sista halvan av boken läste jag ut nu i kväll, jag kunde inte lägga den ifrån mig. Ni vet den där känslan: bara ett kapitel till... eller jag läser två till... och några hundra sidor senare är visst boken slut.

Den här boken är fylld av härliga sommarkänslor, god mat, ny vänskap och kärlek. Men som i de flesta feelgoodböcker finns det även sorg, besvikelse, längtan efter kärlek och ensamhet. Jag kan starkt rekommendera den här boken till alla feelgoodälskare därute! ❤️❤️❤️

Boken handlar om en liten grupp människor som bokat in sig på en matlagningsresa till Toscana. På Arlanda får de reda på att hotellet de ska bo på i Italien har brunnit ner. Istället hamnar de på ett mysigt värdshus i Öregrund som ligger på Roslagens kust.
Christoffer Holst har skrivit en underbar härlig feelgood som värmer i hjärtat att läsa. Den triggar igång smaklökarna med all den goda italienska maten. Storyn är charmig och lättsmält. Helt klart läsvärd.
Den här boken kommer få dig att vilja lyssna på dansband och laga pasta när du har läst ut den. En härlig feelgoodbok när det är som bäst! Christoffer Holst skriver på ett sådant sätt att man hela tiden är nyfiken på att veta hur det ska gå och lista ut vissa saker och bibehåller på så vis intresset hela tiden. Jag läste ut den i ett svep då jag inte ville lägga ifrån mig den utan att få veta hur det skulle gå för Rasmus och de andra karaktärerna.

Läs den om du gillar feelgood, du kommer inte att bli besviken!
Det är en ganska klassisk feelgoodbok, men den innehåller mycket mat och vin. Dessutom dyker det upp många sköna och fnissframkallande kommentarer särskilt i samtalen mellan Carina och hennes man.
Härlig feelgoodbok som lockar till en hel del skratt. Sätter igång lusten att laga god italiensk mat samt får en att längta till svensk sommar och besök vid havet. Perfekt bok att läsa nu när resorna till Europa får dröja ett bra tag till!