Den andra kvinnan

The Wife Between Us
Bok av Greer Hendricks och Sarah Pekkanen
En av årets stora thrillersuccéer »En djävulskt smart katt-och-råtta-thriller.« New York Times Hon är inte den du tror... Vanessa Thompson har blivit lämnad för en yngre kvinna av sin make Richard. Han är nu förlovad med Nellie, och Vanessa är svartsjuk och besatt av sin ersättare. Och av tanken på att till varje pris stoppa deras giftermål. I alla fall är det så det verkar. Den andra kvinnan är en isande thriller som skildrar de komplexa hemligheterna i vad som på ytan varit ett avundsvärt äktenskap - och hur farligt det kan vara att ignorera sanningen i kärlekens namn. SARAH PEKKANEN har tidigare skrivit sju bästsäljande romaner på egen hand. Den andra kvinnan [The Wife Between Us, 2018], hennes thrillerdebut tillsammans med Greer Hendricks, blev en omedelbar New York Times Bestseller när den släpptes och den har också valts till en av årets mest oumbärliga böcker i Wall Street Journal och Glamour. GREER HENDRICKS är en amerikansk författare och journalist. Under två decennier var hon förlagsredaktör på Simon & Schuster. Innan dess arbetade hon på tidskriften Allure och tog en masterexamen i journalistik på Columbia University. »En fantastisk historia i rasande tempo, med ett slut som får dig att tappa andan.« Book Vault »En av de böcker du måste läsa i år.« Wall Street Journal
Jag har blivit mer och mer intresserad av thrillers på senaste tiden, har dock blivit lite trött på "vanliga" deckare så just nu är thrillers nästan bara det enda jag läser haha.
Den andra kvinnan är en typisk thriller och psykologisk bok, man tror att den ska handla om ett triangeldrama men woooow! det gör den inte får man tillslut reda på.
En superspännande bok som alla thriller intresserade bör läsa!