Tigerkvinnan

Bok av Katerina Janouch
Som vanligt händer det mycket i barnmorskan Cecilias liv. Hon försöker vara glad åt det kommande barnet samtidigt som hon stöttar sina systrar i varsin livskris. Men när en anonym avsändare skickar en bok till henne med ett dolt budskap börjar det bli för mycket även för Cecilia att hantera.
3 utgåvor
Välj utgåva
TigerkvinnanSvenska - Pocket
ISBN: 9789164203359
TigerkvinnanSvenska - E-bok
ISBN: 9789164241719
Tigerkvinnan : romanSvenska - Pocket
ISBN: 9789186969134
Cecilia Lund försöker hitta tillbaka till en vardag efter en turbulent tid i familjen. Hon gläds åt det barn som är på väg in i familjen men maken John verkar inte lika exalterad. Samtidigt försöker hon finnas där för hennes två systrar när den ena går igenom en svår separation och den andra blir oväntat arbetslös.

Trots de kriser som cirkulerar kring Cecilia kämpar hon på. Men utan förvarning får hon en bok skickad på posten. Första känslan säger henne att hon inte ska läsa den, speciellt inte med ett barn i magen. Men hon kan inte låta bli. Boken för med sig ett hemskt budskap och i samma veva mottar hennes mor ett hemskt hot till redaktionen på tidningen där hon jobbar. Vem är det som är ute efter mor och dotter?

I den fjärden boken om barnmorskan Cecilia Lund har inte händelserna sinat. Författaren Katerina fortsätter att ta med läsaren på spännande uppdrag.