Ciderträdgården

Home From Home
Veronica Henry

Doften av äpplen och daggvått gräs, ljudet av fågelsång och en avlägsen traktor Veronica Henry är mästare på ljuvliga miljöer, och Ciderträdgården gör ingen besviken.

Dragonfly Farm har varit ett hem och en tillflyktsort för generationer i familjen Melchior ärkerivaler med familjen Culbone, den förmögna släkten som bor på andra sidan floden. Livet där styrs av årstiderna och av cidertillverkningen, och alla faller för gårdens förtrollande charm.

För kusinerna Tabitha och Georgia har gården alltid varit ett andra hem. När en tragedi drabbar deras älskade gammelfarbror Matthew, verkar det som om platsen de alltid tillhört, nu kommer att tillhöra dem.

Men testamentet avslöjar att en tredjedel av Dragonfly Farm har testamenterats till en fullkomlig främling. Gabriel Culbone har ingen aning om varför han får ärva, eller vad han har för koppling till gården eller till familjen Melchior.

När de första äpplena börjar falla av träden inför ciderskörden kommer Dragonfly Farm då att börja avslöja sina hemligheter?

Mindre

Doften av äpplen och daggvått gräs, ljudet av fågelsång och en avlägsen traktor Veronica Henry är mästare på ljuvliga miljöer, och Ciderträdgården gör ingen besviken... Mer

4 utgåvor
Välj utgåva
Home From HomeEngelska - Pocket
ISBN: 9781409183525
CiderträdgårdenSvenska - Inbunden
ISBN: 9789177712497
CiderträdgårdenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789177712534
CiderträdgårdenSvenska - E-bok
ISBN: 9789177712688
Ciderträdgården av Veronica Henry kom ut på svenska för bara ett litet tag sedan. Jag har tidigare läst Familjereceptet, Hjärtats bokhandel och Drömhuset och gillat dem allihop. Även Ciderträdgården är en fin roman med mycket fokus på relationer och livsval. Den innehåller en hel dos svärta, men det gör den bara bättre! När författaren visar karaktärernas alla sidor, även de negativa, blir boken mer realistisk och igenkännelsen blir högre. Jag rekommenderar verkligen att ni läser den här boken och alla de andra som har getts ut! Det är böcker som ger fina lässtunder.